Math summer camp

Math summer camp (MSW) és campament d’estiu de matemàtiques d’una setmana organitzat per APOTEMA (Associació per a la Promocíó í Oríentacíó del Talent en Matemática Avançada)

El MSW és una gran oportunitat per millorar les habilitats i el coneixement. Els conceptes matemàtics avançats es presentaran d’una manera desafiadora però encara accessible. També es formarà als estudiants sobre com abordar problemes i tindran l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats de resolució de problemes en grup.

20 nois i noies amb talent han gaudit durant una setmana del 25 de juny a l’1 de juliol de minicursos i xerrades plenàries i altres activitats, tot en angles, durant els dies que dura el MSW els estudiants s’allotgen en un alberg prop de la Universitat Politècnica de Catalunya que és on es duen a terme les sessions

Els nois van fer classe de combinatòria, unaltre dia van fer una visita exclusiva al Museu de Matemàtiques de Catalunya @MMACA_cat

Aquests dies els nois del campament MSW han gaudit de diverses xerrades, com “An introduction to LaTeX” amb Kamil Prybyszewski, “Computer Assisted Proofs” amb Paloma López, “Signal Processing in Turbulence Modeling” de Maria Prat, “Machine Learning” amb Laura García

Unaltre dia es va realitzar una classe de geometria amb Paloma López

Tomás Grifftihs, Xavi Ortiz, Ricardo Batanero, Liam Navarro, Hugo Sanz, David Cabero d’@estalmat_cat són alguns dels nois i noies que han viscut aquesta setmana de matemàtiques tant enriquidora en la que han après, han fet amistats i han viscut noves experiències que de ben segur que no oblidaran


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial