Taller de resolució de problemes

Dissabte 8 de juny vam poder gaudir d’una jornada molt enriquidora a la Facultat de matemàtiques i estadística de Barcelona UPC en la que es va dur a terme el taller de resolució de problemes organitzat per Apotema, Societat catalana de matemàtiques i amb la col·laboració d’@acfaec 

Els nois i noies han aprés de la mà d’exolímpics que foren alumnes Estalmat i actuals col·laboradors d’Acfaec, del professor Josep Grané i de companys més experimentats d’Estalmat, com són els problemes de les Olimpíades de matemàtiques. 

Es van dividir els alumnes en dos grups, en una àula teníem els nois i noies de 6è de primària i 1r d’Eso i a l’altre els nois i noies de 2n fins a 4rt d’Eso

Grup de 2n a 4rt d’Eso
Grup de 6è i 1r d’Eso

Mentrestant els pares vam gaudir d’una xerrada on ens van explicar totes les activitats relacionades amb les matemàtiques, informàtica i ciències que poden fer els nois i noies de la mà de Montse Alsina, presidenta de la @soccatmat , salvador Roura Olimpíada informàtica catalana, Ivan Geffner per Ai Challenge i  Lucia Aparicio Olimpiada informàtica femenina, Nair Arévalo coma representant d’Acfaec, David Bonnin per Explorium i Luis Cros Grup Set Abeam,  també presents com a col·laboradors i patrocinadors d’Acfaec ens van explicar les activitats que duen a terme.

Josep Grané, Montse Alsina i Nair Arévalo
Salavador Roura, Ivan Geffner, Montse Alsina, Explorium i Lucía Aparicio

Mentre els nois i noies esmorzaven a mig matí Grup Set ABeam ens van portar una mostra de jocs de taula matemàtics molt estimulants i recomenables per a tota la família, que vam estar provant i jugant mentre els nois i noies esmorzaven.

Jocs de taula per a totes les edats

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra assistència, ha estat un goig veure les cares  d’alegria dels nois i noies fent matemàtiques un dissabte al matí. Esperem que hàgiu gaudit de la jornada, aviat repetirem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial