Barcelona Spring Matholympiad BSM

Aquest dissabte 25 de maig de 2024 s’ha celebrat la BSM, organitzat per la comisió de les Olimpiadas OME amb el patrocini d’Apotema.

La BSM es una competició amistosa en la qual els concursants de secundària participen per invitació en un concurs de matemàtiques d’un dia. Es tracta d’una competició entre joves estudiants, l’objectiu principal dels quals és estimular l’estudi de les Matemàtiques i el desenvolupament de joves talents en aquesta i altres disciplines científiques i tecnològiques.

Durant la jornada, els participants han realitzat una prova que constava de quatre exercicis de diversa dificultat, en cadascuna de les dues categories, la primera per als alumnes que han participat per primer cop a les classes preparatòries de les Olimpiades Matemàtiques oferides per FME i la segona per aquells alumnes que ja era assistent d’altres anys a les classes.

Tots els participants han rebut obsequis, entre ells comptàvem amb la presència d’alumnes Estalmat, Vera Morancho (promoció 2021-2023), Vahe Arsenyan i Daniel Carpenter (promoció 2022-2024) i Llúria Torras (promoció 2023-2025).

Al final de la jornada s’han repartit les medalles a les millors puntuacions, Vera Morancho ha obtingut la medalla de bronze i Llúria Torras una menció d’honor, enhorabona!

La televisió autonòmica catalana 3cat s’en va fer ressò i van realitzar un reportatge de la jornada que va sortir als mitjans audiovisuals, en aquest enllaç podeu veure la notícia completa.

https://www.ccma.cat/3cat/cacador-de-talent-matematic/video/6284414/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial