Comunicat

En aquests moments complicats, Mireia López, com a responsable d’Estalmat Catalunya, i tot el professorat, estan dedicant molt d’esforç i temps perquè els alumnes d’Estalmat puguin continuar la formació de forma virtual. Des d’aquí volem expressar el nostre suport i agraïment per fer possible que tot segueixi endavant, malgrat les dificultats.

També volem aprofitar per informar-vos que hi ha moltes incerteses per a les quals, de moment, no tenim resposta: com i quan es farà el comiat dels alumnes de 2n, com i quan es farà la renovació de la Junta, quan començaran les sessions del curs que ve, quan seran les proves de la promoció 2020-2022…

Per a aquells dubtes relacionats amb Estalmat, us adrecem a la pàgina web oficial, http://www.estalmat.cat/. Per a la resta de qüestions us anirem informant tan aviat com sapiguem o decidim alguna cosa, a través dels canals habituals.

Molts ànims i continuem en contacte.

ACFAEC Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial