Competició pares contra fills

Dissabte 22 de febrer va ser el dia assenyalat per a la gran competició de jocs de taula de pares contra fills, organitzada per Set ABEAM i l’ACFAEC.

Pares i fills es van dividir en petits grups que van anar passant per tres espais diferents: el pati, amb jocs gegants; una aula amb jocs de taula d’estratègia, i una segona aula amb jocs de taula col·laboratius. La tensió i emoció van ser màximes i no hi van faltar crits d’eufòria i també de desesperació. Tothom va posar a prova les seves habilitats en jocs com el Nonaga versió gegant, Chocolate Mix, Swish, Hive, Ubongo, Red 7 i un Timeline també gegant sobre descobertes matemàtiques, entre d’altres. A mig matí hi haver una petita pausa per a un refrigeri per recuperar les forces.

El recompte final va tornar a donar com a vencedor, per segon any consecutiu, l’equip dels fills. També es van sortejar un parell de jocs de taula entre els participants.

L’ACFAEC vol agrair la fantàstica feina de Set ABEAM per l’encertada tria de jocs de taula, la gran feina dels monitors i la logística del recompte de puntuacions.

Esperem poder repetir la competició l’any vinent… i capgirar els resultats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial