AMAEST – Associació Madrilenya d’Amics d’Estalmat

Dissabte 15 de febrer, Claudia Sauge -representant de l’associació Amigos del proyecto Estalmat Andalucía, Amproes-, Juan Costa -representant de la Asociación de familiares y amigos de Estalmat de la Comunitat valenciana, Asfames-, i Nair Arévalo -representant de l’Associació catalana de famílies i amics d’Estalmat i ciències-, van anar a Madrid per reunir-se amb les mares i els pares de l’alumnat d’Estalmat de les dues promocions vigents, i amb els participants del curs de veterans.

La reunió tenia com a objectiu compartir l’experiència de les tres associacions amb les famílies madrilenyes, que van constituir la Asociación madrileña de amigos Estalmat, Amaest. Des d’aquí les volem felicitar i desitjar que tinguin molts èxits.

La trobada va ser possible gràcies a Eugenio Hernández, coordinador d’Estalmat Madrid, a qui les associacions agraeixen la seva dedicació i tot el suport rebut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial