Felicitación MMACA

Abans que acabi el mes del seu aniversari, volem donar la més sincera enhorabona al Museu de Matemàtiques de Catalunya i fer arribar el nostre reconeixement a totes les persones que hi treballen, difonent les matemàtiques i demostrant que poden ser molt divertides i engrescadores.

Us felicitem pels anys de treball intens. Hem estat visitant el MMACA pràcticament des del seu inici i no ens cansem mai de repetir l’experiència. Adjuntem un petit recull de fotografies.

Finalment, volem felicitar la nova junta directiva del MMACA. Tenim el plaer de conèixer a Pura Fornals, de qui destaquem la seva vitalitat, així com l’enorme compromís personal de tots els qui conformen aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial